divendres, 27 de novembre del 2009

Visita a l'auditori!

El divendres dia 20-11-2009 vam anar a l'Auditori, la nostra visita va constar de tres parts:






- Primer vam anar al museu de la música on hi havien exposats diferents instruments d'èpoques i cultures diverses. Els instruments estaven classificats per famílies. La guia ens va anar explicant una mica la història del museu, fa poc havia estat reformat. També ens va explicar les activitats que hi havien per a infantil. Una de les activitats que ens va ensenyar era amb uns cartonets on hi havia un instrument i els vam anar buscant i comentant. Em va agradar la visita, no coneixia la quantitat d'instruments que hi havia al món.







- Després vam anar a veure un concert: Corda i descorda, que estava fet per a nens i nenes de 2 anys. Va durar uns 50 minuts. Els personatges tocaven diferents instruments i descobrien les diferents sonoritats que tenen. Van cantar diferents cançons tradicionals i també hi havien moments on parlaven, encara que les veus eren secundàries. Va ser molt divertit!!





- Finalment vam assistir a la conferència on ens van explicar la oferta educativa que hi havia. La oferta és molt diversa, fan activitats per infantil, primària, secundària i próximament a cicle mitjà.
Hi ha formació per els mestres i material didàctic per treballar a l'aula després d'anar a l'auditori.
Les visites poden ser en família o amb l'escola.
La visita en general va estar molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada